Sholat Dhaim

Allah kuwi siji-sijne guru sejati manungso. Batin manungso kudu madep, mantep lan jejeg manembah marang pangeran. Batin manungso kudu diluruske, difokuske, diarahke, dikomunikasekne, lan dipasrahke tanpa kenal wayah lan wektu marang gusti pengeran, mbuh kuwi pas wayah ngadek, wayah lungguh, turu, mlaku, wayah awan, wayah rino wengi  batin kita kudu terus manembah lan mamuji gusti pangeran.

Batin kang tansah ngucap HU…ALLAH ing seben ambegan. mlebune nafas HU…metune nafas ALLAH..kanthi laku pasrah cipto, roso lan karso dening gusti pengeran yo kuwi sing diarani SHOLAT DHAIM.

Kabeh mau kudu dibarengi karo tumindak sing apik ojo nganti tumindak sing gawe wong ciloko..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: