Suruh ketemu rose

Kuwi minongko perlambang kanggo manungso sing urip neng ndonyo, suruh kuwi diibaratke manungso, rose diibaratke roso. Neng ndi manggone roso?? Roso kwi manggon neng jejantung, roso jantunge manungso kuwi diarani sanubari.

Rosone sanubari iku utusanne pangeran kang moho suci kang lenggah ono badanne manungso. Dadi suruh ketemu rose kuwi artine manungso sing wis ketemu karo roso sanubarine (utusane pangeran kang moho suci)/ sirruloh. Lan tindak tanduke uga ngambarke rosone kang sejati.

Kanthi pepengel cuplikan neng nduwur iki kanggo sangune ngaurip ugo sangune ing alam kelanggengan…

salam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: